4 Eylül 2016 Pazar

Hyde Jekyll and Me (2015) Dizi yorumu

 

     Herkese merhabalar :)
 Yayınlandığı dönem aynı süreçte yayınlan Kill Me Heal Me(2015) dizisiyle aynı konuyu taşıdığı için ve o dizinin kazandığı popülariteden dolayı biraz sönük kalmış ama en az KMHM kadar güzel bir diziyle karşınızdayım.
  İlk olarak dizinin ismine değinelim.Dizimizin adı Dr. Jekyll and Mr.Hyde isimli kısa romandan uyarlama.Konuya bakacak olursak da kitapta; etrafınca saygı gören düzgün bir insan olan doktor Henry Jekyll'in belirli zamanlarda kendisinin tam zıttı olan Mr.Hyde'a dönüşmesi söz konusu.Kişilik bölünmesi üzerine bir kitap anlayacağınız ve dizimiz konu olarak da kitaptan esinlenmiş.Tabi hikayeyi çok daha sıcak ve samimi bir halde çekmişler o ayrı.
   Şimdi biraz da dizimizin konusuna bakalım ne dersiniz :)
   Goo Seo Jin (Hyun Bin) zengin,bencil, korkak, çevreye karşı inanılmaz soğuk ve bir çok şeyden hatta bir çok kişiden nefret eden bir adam.İçine taşıdığı diğer kişilik Robin ise çok sıcakkanlı,yetenekli ve sevilen birisidir. Robin aynı zamanda yüzünü asla tanıtmamak kaydıyla çizgi roman yazarlığı yapmaktadır ve çok da ünlüdür. Goo Seo Jin ise Robin'in aslında kendi parçası olduğunu kabullenmez ve ondan nefret eder ve Robin kişiliğinin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar.Peki aynı adam iki farklı kişiliğiyle de tek bir kıza yani Jang Ha Na'ya (Han Ji Min)  aşık olsa ne olur dersiniz?Tabiki de büyük bir rekabet! Eee, soğuk Goo Seo Jin'in, rakibi de kişilik bölünmesi sonucu ortaya çıkan ve inanılmaz sevecen,sıcakkanlı olan Robin olunca işler pek de kolay olmayacak sanki:))


  Dram ve romantık komedi harmanlanmış çok da güzel bir dizi olmus.Hyun Bin ve Han Ji Min ise zaten çok sevdiğim oyuncular. Kesinikle izleyin efendim,iyi seyirler,güzel pazarlar :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder